slide1_001

Welkom op de website van honkoop barging

Welkom op de website van Honkoop Barging, de aangewezen partij voor het vervoeren van containers, droge en conventionele ladingen met binnenvaartschepen. Met onze veilige en betrouwbare vloot zorgen we voor duurzaam transport van verschillende soorten goederen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt ons bekend in ons vakgebied.

Betrouwbare dienstverlening over het water

Voor verladers van zeecontainers, droge en conventionele ladingen bieden wij een betrouwbare dienstverlening over het water. Met onze gevarieerde vloot kunnen wij ladingen, op een verantwoorde manier, ‘just-in-time’ op de gewenste locatie afleveren. Hiermee ontlasten wij zowel u als het wegennet. U hoeft uitsluitend een goederenstroom bij ons aan te bieden. Wij gaan vervolgens op zoek naar het juiste schip.

Kostenefficiënt, snel en veilig

Graag bieden wij een kostenefficiënte, snelle en veilige manier van transport aan door middel van binnenvaart. Met verschillende schepen kunnen wij aan de transportbehoeften van onze klanten voldoen. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, eenvoudige of complexe opdrachten, als logistiek dienstverlener op het gebied van transport over water nemen wij dit allemaal uit handen.

Werken aan duurzame relaties

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn kennen wij onze klanten en werken we aan duurzame relaties. Wij bieden onze klanten niet alleen professionele oplossingen op het gebied van transport. Ook onderhouden wij relaties op een informele manier. Het team van Honkoop Barging is eerlijk, helder en transparant in de communicatie. Graag maken wij het verschil.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het efficiënt vervoeren van containers, droge en conventionele ladingen over het water? Neem contact met ons op. Wij voeren onze opdrachten met grote zorgvuldigheid en naar wens van de klant uit.

Honkoop Barging
Willem Barentszstraat 1
3165 AA Rotterdam
T: 010 - 2833930
info@honkoopbarging.nl